Διαλέξτε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, στην οποία θα δηλώσετε το σεμιναριο που έχετε επιλέξει. Έπειτα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την πληρωμή του σεμιναρίου.

Πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση ή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό που θα σας δώσω ή σε λογαριασμό PayPal. Κόστος σεμιναρίων μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα. Αναγράφονται δίπλα σε καθε σεμινάριο

Όταν κάνετε τη πληρωμή και μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης ή της μεταφοράς των χρημάτων, θα σας ανοίξουμε τη πρόσβαση για το σεμινάριο που εχετε πληρώσει.

Online nail Art Courses

Great nail doesn’t happen by chance, it happens by great work!

Μολις σας ανοιξει η προσβαση για το σεμιναριο και αρχίσετε να κάνετε τα μαθήματα. Στελνετε τις φωτογραφίες των τιπς που έχετε ετοιμάσει και κανουμε μαζί τις διορθώσεις.

Θέλετε να ξεκινήσετε;

6944747446

stavsofia@gmail.com

👋Ελάτε να γνωριστούμε:

Ονομάζομαι Σοφία Σταυριανιδου,
ειμαι στο χώρο της ομορφιάς εδω και 12 χρόνια.
💅 Τελείως τυχαία στο χώρο αυτό, αλλά με πολύ αγάπη και λατρεία για αυτό που κάνω. Μετά από πολλά χρόνια δουλειάς σαν τεχνητρια μανικιούρ, πριν ενάμιση περίπου χρόνο, αποφάσισα πως θέλω να γίνω εκπαιδεύτρια και να προσφερω τις καλύτερες γνώσεις σε όσους αγαπάνε αυτό που κάνουμε.
Ειμαι επίσημος εκπρόσωπος της κορυφαίας εκπαιδεύτριας ELENA NOSOVETS στο nail art και της Anna Romanova, στο combi manicure & hardware manicure.
Η εκπαίδευση δεν τελειώνει ποτέ, όπως και οι γνώσεις❤✂️

Φωτογραφιες απο σεμιναρια

Τα προσεχώς σεμινάρια

Τι λένε οι μαθητές μου;

Τα σεμινάρια διατίθεται στους χρήστες του για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνο.
Απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση,η χρήση, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευσή του,χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.
© Sofia Stavrianidou – 2020. All rights reserved.